Rhymes, The Bland & Karakou

Rhymes, The Bland & Karakou

Datum: Fredag 27 januari
På scen: 20:00
Insläpp: 19:00
Biljettpris: 100:- förköp på Katalin & 120:- i dörren
Ståplatser: Onumrerade

3 band från stan på Katalin på en och samma kväll.

Förköp på Katalin i baren!

RHYMES
Som Chuck Berry på koks. Howlin’ Pelle på uppåttjack. Efter spelningen kommer frågan: vad går ni på? Rhymes bildades i Uppsala i januari 2016 och drogen heter musik. Musik som river murarna mellan publik och band, musik som blir till blind energi som tar över allt i rummet och i ditt huvud. Efter sista tonerna av premiärspelningen fortsatte publiken att sjunga. Och oavsett vad som varit och vad som komma skall så finns det bara ett nu. Fyll det med drogen från fyra människor som spelar primitivt och obevekligt. Första singeln "Drama" släpptes i oktober på Ninetone/Universal. Den andra singeln "Refugees Welcome" släpptes i november. Som gnista på gas.

THE BLAND
The Blands musik är djupt influerad av musiken som gjordes på 60- och 70-talet. Bandet blandar låtskrivartekniker från artister som The Rolling Stones, Bob Dylan, Neil Young och The Band med ljudbilder från moderna akter som Fleet Foxes, Mumford & Sons och Edward Sharpe & The Magnetic Zeros. Det som gör The Bland unikt är deras förmåga att smälta samman dessa gamla och nya influenser och förena dem med en underliggande känsla av svenskt vemod på ett sätt som känns historiskt rotat men fortfarande nytt.

KARAKOU
Utan att binda sig till en tydlig genre rör sig bandet Karakou ständigt framåt, med sina gripande texter och medryckande beats är det svårt att inte bli berörd. Bandet som består av fem goda vänner kommer att framträda med sin träffsäkra pop, där de blandar in influenser från både hiphop och ballader, med ett alltid oskrivet inslag av freestyle. Att musik förmedlar känslor och berör en många gånger är ofta ingen slump, och det är precis det som Karakou eftersträvar. Efter en längre period av inspelning och uppehåll ifrån låtsläpp är Karakou tillbaka med sin rykande färska "EP nr.2" innehållande spår som redan streamats över en kvarts miljon gånger. Vi ser fram emot att se vad de har att bjuda på när de nu i januari återvänder till sin officiellt uttalade favoritscen; Katalin.

Tillbaka Tipsa

Köp Biljetter

Kontakt:

Godsmagasinet Östra Station

Roslagsgatan 1, 753 27 Uppsala

Tel: 018-14 06 80. Fax: 018-12 64 66

info@katalin.com

Bordsbokning: 018-140680 eller info@katalin.com

Öppettider:

Måndag - Torsdag från kl. 16.00

Fredag - Lördag från kl. 13.00

Facebook:

Gilla oss på Facebook.

Du får tips om evenemang och erbjudanden.


Prenumerera på Katalins nyhetsbrev och få nyheter om kommande evenemang.


Web by Phosworks Digital Industries
Hosting by Rackfish