SuperProffsEliten & Jacke Sjödin

Datum: Torsdag 27 april
På scen: 20:00
Insläpp: 18:00
Biljettpris: från 230:-

Jacke Sjödin och Superproffseliten bjuder på en helkväll på Katalin den 27 april. Det blir sång och dagsaktualiteter och trams och allvar i en salig blandning, och köper du matbiljett får du allt serverat till Katalins underbara mat!

Ni behöver ej ringa och boka bord, men det är VIKTIGT att ni kommer tillsammans om ni vill sitta med ert sällskap. Insläppet sker allt eftersom. Vi placerar alla sällskap i den turordning ni kommer. Matgäster placeras vid borden framför scenen, dryckesgästerna placeras vid borden längs baren.

MATBILJETT, välj mellan:

KÖTT
Oxfilé med rostade rotfrukter, rödvinssås och örtsmör (laktos och glutenfritt).

FISK
Stekt lax på bädd av babyspenat och potatismos samt en hint av dillsmör. (laktos och glutenfritt).

VEGETARISKT
Stekt chèvre på en krispig bädd av sallad, rödbetor, toppad med honung.

MATBILJETTER, insläpp: 18:00, 
Biljettpris: 450 kr
DRYCKESBILJETT, insläpp 19.30 kr, Biljettpris: 230 kr
Showstart: 20:00

Jacke Sjödin
Han är underhållaren som upphöjt rimmandet till en alldeles egen konstform. Han skriver dagsaktuella sånger i parti och minut, och som moderator brukar han sammanfatta föreläsarnas föredrag på rim. Då rimmar han i realtid. Han är Ångermanlänning i grunden och bor sedan mer än 25 år tillbaka tillfälligt i Uppsala. Han har bland annat gjort 147 föreställningar av showen Fyra Lyckliga Män och är nu högaktuell med showen Gula Grodan. Jacke kåserar i radio och tidningar, showar i olika konstellationer och har fem barn, en fru, två katter samt en död framtand.

Henrik och Magnus Rongedal
De hisnande popsångarna och tvillingduon från Molkom i Värmland fick sitt genombrott vid 42 års ålder i Melodifestivalen 2008 och hyllades då som världens äldsta underbarn. Att man i åratal dessförinnan sjungit med i stort sett med hela Sveriges artistelit talade man tyst om. Sen släppte duon två popalbum, förekom i en hel hoper TV-program, spelade musikal på Göteborgsoperan i ”Chess” och blev vad man kallar folkkära. Bröderna Rongedal är kända för att kunna göra vad som helst med sina röster kallas därför i musikerkretsar ”köttsyntarna”. För den vetgirige finns det skillnader mellan bröderna. Våga fråga.

Ingela Olson
Född och uppvuxen i sydöstra Blekinge. Musiken blev tidigt en stor del av hennes liv och blev också hennes yrkesval. Ingela har mer än 15 års turnerande med allt från Lisa Nilsson, Jerry Williams till Killinggänget bakom sig. Ingela sjunger sopran-alt-tenor-baryton om man frågar henne. Det betyder att hon kan frambringa alla toner av musikaliskt värde. Älskar att lufta sina åsikter och har sedan 20 år – i en liten krets vänner – gått under smeknamnet ”skarprättaren”. Ingela väljer att vara stolt över detta smeknamn.

Jill Nordin
En brunögd skåning med mellanrum mellan tänderna. Ur detta mellanrum har det alltid kommit musik. Har spelat piano, sjungit och hittat på sånger allt sedan hon första gången lyckades häva sig upp på en pianopall. Är en så extremt glad prick, att hon måste väga upp detta med att skriva blytunga undergångslåtar. Släppte för två år sen sin första soloskiva med eget material, då på engelska och nedkom nyss med EP:n ”Jill Nord – Och jag faller”.

Staffan Lindberg
Sångare, basist, kompositör, komiker och skribent med förflutet i diverse symfoniorkestrar och i vokalgruppen Viba Femba, stolt vinnare av Povel Ramels Karamelodiktpris 1999. För Uppsalapubliken även känd som en av medlemmarna i långköraren ”Fyra Lyckliga Män”. 2007 blev han miljöaktivist, turnerar sedan dess flitigt med sin klimatshow, kåserar i radio och ägnar sig åt att städa atmosfären på deltid. Nu återigen i sångtagen.

Tillbaka Tipsa

Köp Biljetter

Kontakt:

Godsmagasinet Östra Station

Roslagsgatan 1, 753 27 Uppsala

Tel: 018-14 06 80. Fax: 018-12 64 66

info@katalin.com

Bordsbokning: 018-140680 eller info@katalin.com

Öppettider:

Måndag - Torsdag från kl. 16.00

Fredag - Lördag från kl. 13.00

Facebook:

Gilla oss på Facebook.

Du får tips om evenemang och erbjudanden.


Prenumerera på Katalins nyhetsbrev och få nyheter om kommande evenemang.


Web by Phosworks Digital Industries
Hosting by Rackfish