Rolling Rootsy Revue 2017

Mer om artisten:
Rolling Rootsy Revue 2017

Rolling Rootsy Revue 2017

Datum: Lördag 8 juli
På scen: 18:00
Insläpp: 18:00
Ståplatser: Onumrerade

Rootsy Music gör RRR 2017!

Biljetterna till Rolling Rootsy Revue 2017 släpps onsdagen den 12 april kl 11.00

Men RRR är också festivalen som visar upp redan starkt etablerade artister inom Americanan. Första årgången bjöd bl.a. på Israel Nash och Willy Clay Band och andra året på Justin Townes Earle och The Handsome Family. Vi har också alltid med en "Dark Horse". Det är en artist som vi vet få känner till men som vi bara måste få presentera för en större publik. Första året var det Matraca Berg och andra året Rayland Baxter. Båda gjorde stor succé och har från och med RRR en stor publik i Skandinavien. Vem blir Dark Horse på RRR2017 tror ni?

NORTH MISSISSIPPI ALLSTARS
Med självklarhet är bröderna Dickinson och NMA både den finaste förvaltaren och utvecklaren av den för trakten unika, primitiva och råa blues som i isolation utvecklats i de kulliga trakterna i delstaten Mississippis nordöstra hörn, även kallat för North Mississippi Hill Country. Det senare genom otaliga förnäma artistsamarbeten (Robert Plant, Mavis Staples, Jack White, Buddy Miller, Ry Cooder, Black Crowes med flera), som gett bröderna en unik musikalisk bredd som de alltid tar med sig in i NMAs egen musik och uttryck.

ARON LEE TASJAN
I januari gjorde Aaron Lee Tasjan en räcka minst sagt hyllade solokonserter i Sverige och Norge. Många har kontaktat oss och tycker det är en av de vassaste artister vi haft på turné och själva blev vi helt golvade av Aarons totala scennärvaro och fantastiska sånger. Det är få som klarar att spela solo i 2 timmar för en ny publik och ha publiken i ett järngrepp hela tiden. Aaron visade sig ha samma självklara geni som exempelvis ikoner som John Prine har. Men vi vet att det finns en nivå till med band. så ännu lyckligare blev vi när vi förstod att Aaron ville komma tillbaka med band och redan i sommar. I den stunden bestämde vi oss för att göra RRR 2017, för Aaron är den perfekta artisten för festivalen.

Tillbaka Tipsa

Köp Biljetter

Kontakt:

Godsmagasinet Östra Station

Roslagsgatan 1, 753 27 Uppsala

Tel: 018-14 06 80. Fax: 018-12 64 66

info@katalin.com

Öppettider:

Måndag - Torsdag från kl. 14.00

Fredag - Lördag från kl. 13.00

Facebook:

Gilla oss på Facebook.

Du får tips om evenemang och erbjudanden.


Prenumerera på Katalins nyhetsbrev och få nyheter om kommande evenemang.


Web by Phosworks Digital Industries
Hosting by Rackfish