Lorentz

Mer om artisten:
Lorentz

Lorentz

Datum: Onsdag 1 november
På scen: 20:00
Insläpp: 18:00
Biljettpris: 250:- + Serviceavgift
Ståplatser: Onumrerade

Ingen annan svensk artist har varit lika definierande för sin generation som Lorentz. Med ikoniska texter, unik leverans och ljudbilder som berör och pulserar om vartannat har Lorentz tagit Musiksverige med storm.

Ingen annan hade gjort det han gjorde innan, och ingen annan har gjort det sedan dess. Det är därför inte konstigt att han presenterade sitt nästa verk utan förvarning – den redan nu universellt hyllade plattan ”Lycka till”. I sommar gör Lorentz sin enda spelning på Way Out West, och nu kan vi meddela att han i höst åker ut på en turné innehållandes några av karriärens absolut största spelningar.

Bara en artist som Lorentz kan hålla ett nytt album hemligt och släppa det utan att säga något innan. Det var precis det han gjorde med enastående ”Lycka till” – årets utan tvekan bästa överraskning. Albumet är både en unik skildring av en av Sveriges största artister och ett av årets mest betydelsefulla släpp på flera plan. Med en perfekt mix av hårt, mjukt, hits och experimenterande har Lorentz utmanat bilden av sitt eget skapande och skapat något alldeles unikt. ”Lycka till” är nämligen allt som ”Kärlekslåtar” är, och väldigt mycket mer. I höst slår Lorentz på stora trumman och ger sig ut på sin största turné hittills, med en produktion innehållandes extra allt.

Tillbaka Tipsa

Köp Biljetter

UNT City
018-478 00 00

Kontakt:

Godsmagasinet Östra Station

Roslagsgatan 1, 753 27 Uppsala

Tel: 018-14 06 80. Fax: 018-12 64 66

info@katalin.com

Öppettider:

Måndag - Torsdag från kl. 16.00

Fredag - Lördag från kl. 13.00

Facebook:

Gilla oss på Facebook.

Du får tips om evenemang och erbjudanden.


Prenumerera på Katalins nyhetsbrev och få nyheter om kommande evenemang.


Web by Phosworks Digital Industries
Hosting by Rackfish