Good Harvest

Mer om artisten:
Good Harvest

Good Harvest

Datum: Fredag 24 november
På scen: 21:00
Insläpp: 19:00
Biljettpris: 180:- + Service
Bordsbokning: Ring 018-140680
Ståplatser: Onumrerade

Good Harvest har inlett 2017 starkt i och med debutskivan som landat och uppfyllde precis alla förväntningar man kan ha på en duo av detta slag.

Support: gustafemanuel

Good Harvest, som består av Hanna Enlöf och Ylva Eriksson, träffades när de spelade i samma band i hemstaden Falun. När bandet splittrades insåg duon att de inte behövde några andra än varandra, akustiska gitarrer och utsökt sammanflätat stämsång för att kunna skapa den känslofyllda musik de ville. Sagt och gjort – Good Harvest bildades. Genombrottet kom med en hyllningscover till Joni Mitchell, ”Woodstock”, vars livevideo i skrivande stund har nått nästan tre miljoner visningar på Facebook. En av duons stora fans är Per Gessle, som nästan direkt signade Good Harvest som första akt ut till sitt egna skivbolag.

I skrivande stund har Good Harvest delat med sig av en EP och ett större antal singlar, som alla har tagits emot med glädje av deras ständigt växande fanskara. Förra hösten agerade duon förband åt Christian Kjellvander under dennes Sverigeturné, och i sommar kommer de även att öppna för självaste Kris Kristofferson samt Per Gessle under deras Sverigespelningar.

Support: gustafemanuel., aka Gustaf Ericson, har vid det här laget spelat sig halva Sverige runt med sin säreget både starka och sköra röst och folk-inspirerade låtar. Under den resan, som började 2012, har han hunnit släppa en singel och tre EPs; från den bitvis mörka debuten ”Drawings” till den senaste självbetitlade skivan producerad av den fantastiske Mats Björke. Skivorna har samtidigt ämnat hålla bollar som irländsk singer-songwritertradition, svensk indie och alt-country i luften medan sådana som Glen Hansard, Ryan Adams och Damien Rice på olika sätt stått och står för inspirationen. Efter otaliga livespelningar i bagaget i fler konstellationer än han kan minnas ser Gustaf fram emot att denna kväll alldeles solo framföra både gammalt och kommande material för er.

Tillbaka Tipsa

Köp Biljetter

Kontakt:

Godsmagasinet Östra Station

Roslagsgatan 1, 753 27 Uppsala

Tel: 018-14 06 80. Fax: 018-12 64 66

info@katalin.com

Bordsbokning: 018-140680 eller info@katalin.com

Öppettider:

Tisdag - Torsdag från kl. 16.00

Fredag - Lördag från kl. 13.00

Facebook:

Gilla oss på Facebook.

Du får tips om evenemang och erbjudanden.


Prenumerera på Katalins nyhetsbrev och få nyheter om kommande evenemang.


Web by Phosworks Digital Industries
Hosting by Rackfish