Ola Söderholm - Extra Föreställning

Ola Söderholm - Extra Föreställning

Datum: Lördag 11 november
På scen: 20:00
Insläpp: 19:00
Biljettpris: från 165:- + Service
Sittplatser: Onumrerade
Ståplatser: Onumrerade

Ola Söderholm - en av de populäraste satirikerna och komikerna i den nya generationen - ger sig ut i landet med sin första soloshow, Ola Söderholm-turnén: Könshumor & politisk analys!

Standupartisten Ola Söderholm ligger bakom Sveriges största satirpodd Lilla Drevet. Dessutom driver han den - om än inte lika frekventa så dock lika populära och mer personliga podcasten - Februaripodden tillsammans med sin gode vän Jonatan Unge vilken haft hissnande 2 miljoner nerladdningar på bara 13 avsnitt.

Ola växte upp i Luleå och debuterade med standup 2005, vann humorpriset “Årets Komikaze” 2007 samt tilldelades pris år 2010 på Stand Up-Galan. Han har suttit i Tankesmedjan i P3 flera år och medverkat i tv-program som Roast på Berns och Hårdvinklat. Dessutom har han arbetat bakom kameran som manusförfattare för en mängd produktioner, bland annat för humorserien "Allt faller” tillsammans med Jonas Gardell, Johan Rheborg och Henrik Schyffert. Kort sammanfattat kan vi konstatera att Dala/Norrbotten-sonen är en av våra mest meriterade komiker och har under 12 år sedan scendebuten turnérat landet runt på klubbar samt skrivit och arbetat oförtröttligt med manus och dylikt i flera stora komikers projekt.

Tillbaka Tipsa

Köp Biljetter

Kontakt:

Godsmagasinet Östra Station

Roslagsgatan 1, 753 27 Uppsala

Tel: 018-14 06 80. Fax: 018-12 64 66

info@katalin.com

Bordsbokning: 018-140680 eller info@katalin.com

Öppettider:

Måndag - Torsdag från kl. 16.00

Fredag - Lördag från kl. 13.00

Facebook:

Gilla oss på Facebook.

Du får tips om evenemang och erbjudanden.


Prenumerera på Katalins nyhetsbrev och få nyheter om kommande evenemang.


Web by Phosworks Digital Industries
Hosting by Rackfish