Lighthouse Sweden, Rhymes & Ida Wiklund

Lighthouse Sweden, Rhymes & Ida Wiklund

Datum: Fredag 2 februari
På scen: 20:00
Insläpp: 19:00
Biljettpris: 150:- + Service
Ståplatser: Onumrerade

Denna kväll kör vi 3 lokala band/artister på samma scen på Katalin!

Lighthouse Sweden gives us music filled with soaring vocals, music that makes you move, and more goodies than you can list….” (L.A. Music Critic, USA 15.05.17). Uppsalabandet som släppte sin andra fullängdare våren 2017 har blivit hyllade av både kritiker och publik för sin rockiga americana med hitlåtar och hippievibes. Låtar som ”Love Can Seriously Damage Your Heart” och ”Everybody’s Been a Fool” har gått varma på collegeradion i USA, och även i Australien, Holland och Frankrike. Rockaren "Silver & Gold" har rotation på P4. Under 2018 väntar spelningar i Europa och USA!

Rhymes ”Som Chuck Berry på koks. Howlin’ Pelle på uppåttjack. Efter spelningen kommer frågan: vad går ni på? Rhymes bildades i Uppsala i januari 2016 och drogen heter musik. Musik som river murarna mellan publik och band, musik som blir till blind energi som tar över allt i rummet och i ditt huvud. Efter sista tonerna av premiärspelningen fortsatte publiken att sjunga. Och oavsett vad som varit och vad som komma skall så finns det bara ett nu. Fyll det med drogen från fyra människor som spelar primitivt och obevekligt. Som gnista på gas. Efter över 40 spelningar i Tyskland och Sverige och singelrotation på Sveriges Radio så återvänder bandet till hemmascenen Katalin”

Ida Wiklund är en 28-årig artist och låtskrivare från norduppland, numera bosatt i Stockholm. Ida skriver svensk vispop, spelar gitarr och sjunger. Hennes låt ”Mellan Dröm & Verklighet” har haft stora framgångar i Sveriges Radio P4 och sedan dess har hon haft fler singlar rullandes på radio. Förra sommaren spelade hon i TV4:s livesända musikprogram ”Lotta på Liseberg”. I somras gjorde hon livedebut tillsammans med sin sambo Erik Sahlén, som också är en framgångsrik musiker och låtskrivare. Nu satsar dom på att ge sig ut i landet och mota publiken tillsammans.

Tillbaka Tipsa

Köp Biljetter

Kontakt:

Godsmagasinet Östra Station

Roslagsgatan 1, 753 27 Uppsala

Tel: 018-14 06 80. Fax: 018-12 64 66

info@katalin.com

Öppettider:

Måndag - Torsdag från kl. 16.00

Fredag - Lördag från kl. 13.00

Facebook:

Gilla oss på Facebook.

Du får tips om evenemang och erbjudanden.


Prenumerera på Katalins nyhetsbrev och få nyheter om kommande evenemang.


Web by Phosworks Digital Industries
Hosting by Rackfish