Hulkoff

Mer om artisten:
Hulkoff

Hulkoff

Datum: Fredag 2 mars
På scen: 20:00
Insläpp: 18:00
Biljettpris: 250:- + Service
Ståplatser: Onumrerade

Den stenhårde låtskrivaren och sångaren Hulkoff är aktuell med soloalbumet titulerat ”KVEN”. Till skillnad från Raubtier är texterna denna gång helt på engelska.

Tre singlar har släppts hittills och fansens gensvar har varit mycket gott. Hulkoff har med Raubtier turnerat land och rike runt i många år och självklart ska han ge sig ut på vägarna för att framföra dessa nya låtar också. I början av nästa år blir det dags att ta det nya materialet ut på turné med nedslag i Stockholm.

Thobbe Englund lämnade Sabaton 2016 och behöver egentligen ingen närmare presentation. Han är nu aktuell med soloalbumet ”Sold My Soul” där han på ett lysande sätt visar att han står stark på egna ben. Tillsammans med Hulkoff kommer han leverera rå norrländsk urkraft. Lyssna in här.

Från de djupa skogarna i Västerbotten kommer Utmarken som på ett unikt sätt blandar klassisk hårdrock med skandinavisk folkmusik. Detta är hårdrock med nyckelharpa och ren sång på svenska och det låter inte som något annat i branschen. Utmarkens norrländska vemod kommer att göra dessa kvällar till något att minnas.

Tillbaka Tipsa

Köp Biljetter

Kontakt:

Godsmagasinet Östra Station

Roslagsgatan 1, 753 27 Uppsala

Tel: 018-14 06 80. Fax: 018-12 64 66

info@katalin.com

Öppettider:

Måndag stängt

Tisdag - Torsdag från kl. 16.00

Fredag - Lördag från kl. 13.00

Facebook:

Gilla oss på Facebook.

Du får tips om evenemang och erbjudanden.


Prenumerera på Katalins nyhetsbrev och få nyheter om kommande evenemang.


Web by Phosworks Digital Industries
Hosting by Rackfish