Lighthouse Sweden, Rhymes & Arsadi

Lighthouse Sweden, Rhymes & Arsadi

Datum: Lördag 17 februari
På scen: 20:00
Insläpp: 19:00
Biljettpris: 150:- + Service
Ståplatser: Onumrerade

3 band samma kväll på Katalins stora scen!

Lighthouse Sweden gives us music filled with soaring vocals, music that makes you move, and more goodies than you can list….” (L.A. Music Critic, USA 15.05.17). Uppsalabandet som släppte sin andra fullängdare våren 2017 har blivit hyllade av både kritiker och publik för sin rockiga americana med hitlåtar och hippievibes. Låtar som ”Love Can Seriously Damage Your Heart” och ”Everybody’s Been a Fool” har gått varma på collegeradion i USA, och även i Australien, Holland och Frankrike. Rockaren "Silver & Gold" har rotation på P4. Under 2018 väntar spelningar i Europa och USA!

Rhymes ”Som Chuck Berry på koks. Howlin’ Pelle på uppåttjack. Efter spelningen kommer frågan: vad går ni på? Rhymes bildades i Uppsala i januari 2016 och drogen heter musik. Musik som river murarna mellan publik och band, musik som blir till blind energi som tar över allt i rummet och i ditt huvud. Efter sista tonerna av premiärspelningen fortsatte publiken att sjunga. Och oavsett vad som varit och vad som komma skall så finns det bara ett nu. Fyll det med drogen från fyra människor som spelar primitivt och obevekligt. Som gnista på gas. Efter över 40 spelningar i Tyskland och Sverige och singelrotation på Sveriges Radio så återvänder bandet till hemmascenen Katalin”

ARSADI är ett popband från Uppsala med influenser från funk, jazz och blues. Med sin fantasifulla mix av grooviga genrer och olika popinfluenser såsom John Mayer, Coldplay och Kent skapas ett unikt svängigt sound. Detta har uppmärksammats av svenska och internationella recensenter som givit både debutsingeln Green Walls och den uppföljande Love Should Be Like mycket positiv respons. Singlarna har dessutom blivit föremål för intervjuer i diverse magasin och i radio P4 Värmland, Uppland och Sörmland. ARSADI är nu aktuella med att släppa sin tredje singel Cold Thoughts som firas med en spelning Katalins klassiska scen och utlovar kvällen till ära en livlig kavalkad av dansanta pophits med hög allsångsfaktor, så kom och sväng loss!

Tillbaka Tipsa

Köp Biljetter

UNT City
018-478 00 00

Kontakt:

Godsmagasinet Östra Station

Roslagsgatan 1, 753 27 Uppsala

Tel: 018-14 06 80. Fax: 018-12 64 66

info@katalin.com

Bordsbokning: 018-140680 eller info@katalin.com

Öppettider:

Måndag - Torsdag från kl. 16.00

Fredag - Lördag från kl. 13.00

Facebook:

Gilla oss på Facebook.

Du får tips om evenemang och erbjudanden.


Prenumerera på Katalins nyhetsbrev och få nyheter om kommande evenemang.


Web by Phosworks Digital Industries
Hosting by Rackfish