Judith Owen

Mer om artisten:
Judith Owen

Judith Owen

Datum: Torsdag 4 oktober
På scen: 20:00
Insläpp: 18:00
Biljettpris: 250:- + Service
Ståplatser: Onumrerade

Född i London och numera bosatt i New Orleans, har sångerskan och pianisten Judith Owen sedan 1996 slagit musikvärlden med häpnad.

Skiva efter skiva har getts ut och fått beröm från tidningar såsom The Independant i England, The Wall Street Journal i USA och Rolling Stone i Tyskland. Hon har även hörts i BBC 2 Network och radio stationer världen om, samt turnerat med framgångsrika musiker såsom Bryan Ferry och Richard Thompson.

Hennes nya album "Rediscovered" kommer att släppas hos Do Music Records den 14 september 2018 och kommer därefter att följas av en turné genom Sverige i oktober.

Internationellt hyllade Judith Owen har under åren etablerat sig själv som en av våra mest spännande artister, med en jazzig, soulig röst som presenteras på ett utsökt och intensivt sätt i fyndiga arrangemang. På hennes tolfte album "Rediscovered" återupplivar hon andra artisters material, gammalt som nytt och från genrer som är långt ifrån hennes egna, men hon lyckas ändå göra det till sitt eget med hennes fantasifulla och påhittiga musikaliska uttryck. Judith omger sig alltid med de bästa musikerna inom branschen, såsom Leland Sklar, Paul Beard, George Shelby och Michael ”Maz” Maher, och lyckas alltid med att skapa en unik upplevelse av sitt artisteri. "Rediscovered" utforskar på nytt ett vitt omfång låtar såsom t ex Drake’s Hotline Bling, Deep Purple’s Smoke On The Water och Ed Sheeran’s Shape Of You, i en helt ny inramning av Judith Owen’s imponerande stämma.

Medverkande på turnén är:
Judith Owen – sång, piano
Pedro Sigundo – slagverk
Gabriella Swallow – violoncello

Tillbaka Tipsa

Köp Biljetter

UNT City
018-478 00 00

Kontakt:

Godsmagasinet Östra Station

Roslagsgatan 1, 753 27 Uppsala

Tel: 018-14 06 80. Fax: 018-12 64 66

info@katalin.com

Bordsbokning: 018-140680 eller info@katalin.com

Öppettider:

Måndag - Torsdag från kl. 16.00

Fredag - Lördag från kl. 13.00

Facebook:

Gilla oss på Facebook.

Du får tips om evenemang och erbjudanden.


Prenumerera på Katalins nyhetsbrev och få nyheter om kommande evenemang.


Web by Phosworks Digital Industries
Hosting by Rackfish