Familjen

Mer om artisten:
Familjen

Familjen

Datum: Fredag 23 november
På scen: 21:00
Insläpp: 19:00
Biljettpris: 225:- + Service
Sittplatser: Onumrerade

It began in Hässleholm... och fortsatte till Fårö och Stockholm, där Familjen färdigställde sitt fjärde album ”Kom”. Vänner och ovänner har bidragit till att den hyllade elektroniska popartisten gjort comeback under valåret 2018.

Den 2 mars släpptes albumet och efter utvalda, exklusiva spelningar under våren och sommaren är det nu dags för höstturné.

Innan Kom släpptes i våras hade det varit det tyst ett tag. Inget nytt album på flera år. Och det fanns skäl. Johan T Karlsson, aliasFamiljen, gick in så hårt och självständigt i låtarbetet inför ”Så mycket bättre” 2014 att processen med de egna låtarna stannade av.Efter medverkan i det älskade tv-programmet, landade Karlssons fokuspå att producera artister somTove Styrke,Ninsun PoliochGrant, att skapa musik för radio och i ett instrumentalt sidoprojekt–samt, inte minst, att vara en bra pappa till sina två barn.2018 kan den Grammisbelönade artisten och producenten bakom elektroniska finkalibrerade dansgolvspärlor som ”Det snurrar i min skalle” och ”Det var jag” rent av tacka pausen från Familjen-materialet. För när Familjen kom igång i studion, hade han samlat på sig textrader, musik och gäster som gör plattan både rikare, djupare,argare ochpersonligare än tidigare släpp.”Kom”är fantastisk, elektronisk pop med både personligt varma, smarta och politiska kängor till texter –en skildring såväl av dagens Sverige som av människan.

Tillbaka Tipsa

Köp Biljetter

UNT City
018-478 10 70

Kontakt:

Godsmagasinet Östra Station

Roslagsgatan 1, 753 27 Uppsala

Tel: 018-14 06 80. Fax: 018-12 64 66

info@katalin.com

Bordsbokning: 018-140680 eller info@katalin.com

Öppettider:

Måndag - Torsdag från kl. 16.00

Fredag - Lördag från kl. 13.00

Facebook:

Gilla oss på Facebook.

Du får tips om evenemang och erbjudanden.


Prenumerera på Katalins nyhetsbrev och få nyheter om kommande evenemang.


Web by Phosworks Digital Industries
Hosting by Rackfish