Wheel in the Sky, Rotten Mind & Second Sun

Wheel in the Sky, Rotten Mind & Second Sun - Rock

Datum: Fredag 11 januari
På scen: 20:00
Insläpp: 19:00
Biljettpris: 120:- + Service
Ståplatser: Onumrerade

Återigen 3 band på samma scen, samma kväll men i rockens tecken!

Wheel in the Sky
Wheel In The Sky har tagit sig an det omöjliga uppdraget att kombinera rockmusikens motpoler. AOR går hand i hand med garagerock, Vi finner Mike Oldfield mitt uppe i en ménage à trois med Patti Smith och Stevie Nicks. Vi stöter på Joy Division och Sniff'n The Tears snubblandes hem tillsammans i gryningen. Bandet är baserat i Uppsala, en stad som har givit oss många genuina rockakter. Wheel In The Sky är nästa kapitel och har precis släppt sin andra LP "Beyond the Pale" som kan beskrivas som en fallstudie i döden.
........................................................................
Rotten Mind
Rotten Mind är Uppsalabandet som turnerat ständigt sedan starten 2015, i Sverige, Europa och Australien. Rotten Minds spelningar är helt fantastiska. Det är intensivt, svettigt, energiskt - garagepunk och postpunk när det är som allra bäst. Bandet släppte i septemher sitt tredje album "Fading Into Oblivion" på Lövely Records. Rotten Minds alla tre skivors snygga blandning av postpunk och garage har hyllats av svensk och internationell press och uppmärksammats av bl.a. HYMN, NME och Noisey.
........................................................................
Second Sun
Second Sun bildades på nyårsafton 2010 sittandes på ett hallgolv, spelandes gamla Pentagram-låtar och skrikandes "VI SKA HA ETT BAND SOM LÅTER FAN EXAKT SÅ HÄR! Så blev det inte riktigt. Vi började skriva låtar och det som kom ut var nåt slags Hawkwind möter Camel plus olika slags folkmusikmelodier och texter på svenska om hur det är att leva ett hårdare liv än vad man egentligen klarar av. Vi släppte första skivan 2015. Vi skaffade fler medlemmar och blev ett liveband, fler låtar skrevs och vi spelade här och där.

Tillbaka Tipsa

Köp Biljetter

UNT City
018-478 10 70

Kontakt:

Godsmagasinet Östra Station

Roslagsgatan 1, 753 27 Uppsala

Tel: 018-14 06 80. Fax: 018-12 64 66

info@katalin.com

Bordsbokning: 018-140680 eller info@katalin.com

Öppettider:

Måndag - Torsdag från kl. 16.00

Fredag - Lördag från kl. 13.00

Facebook:

Gilla oss på Facebook.

Du får tips om evenemang och erbjudanden.


Prenumerera på Katalins nyhetsbrev och få nyheter om kommande evenemang.


Web by Phosworks Digital Industries
Hosting by Rackfish