Kom och mys med oss, vi bjuder på en härligt musikkväll i Puben med Katalins goda mat och dryck.
Fri entré!
Varmt välkomna

 

 

 

 

 

 

 

60s TRIBUTE

Datum: Lördag 18 november
På scen: 23.00
Biljettpris: Fri Entré

En sextett rutinerade Uppsalamusiker presenterar stolt ett pärlband av pop-, rock- och soulklassiker från 1960-talet. Givetvis en och annan Beatles och Stones, men också Animals, Manfred Mann, Otis Redding, Roy Orbison, Yardbirds, Small Faces, The Who m fl storheter hyllas med tidstrogna och stilsäkra versioner. Melodiöst, svängigt, dansvänligt. En toppenkväll för 60-talsdiggare!


 

 

 

 

En kväll att minnas med Nanna Sveisdóttir och Claes Jansson

Datum: 29. november

På scen: 20.00

Biljettpris: Fri entré

”Denna kväll handlar om att hylla de musiker och den härliga publik som alltid funnits för mig här i Uppsala. Det kommer att bli flera olika musikaliska konstellationer på scenen under kvällen.  Att Claes Janson gör mig den äran att sjunga med mig denna gång är helt underbart. Min idol sedan barnsben när jag hängde på gårdsfesterna på Katalin” säger Nanna med ett stort leende!

Nanna Sveinsdóttir säger med denna dynamiskt musikaliska afton adjö till sin hemstad där hon verkat som musiker under många år. Nanna flyttar snart till Öland där hon tillsammans med sin partner Pär köpt Borgholms anrika biograf från 1920 och ämnar driva kulturell verksamhet.

Kvällen bjuder på diverse eget material från albumet som släpptes 2014, en hel del sväng ihop med Claes och en del otippade överraskningar.

Kom och njut mat, dryck musik och kärlek med oss!  Nanna med vänner

På scenen: Nanna Sveinsdóttir, Claes Janson, Erik Ojala, Crister Ericson, Andreas Hellkvist, Emil Ingmar, Martin Sörbom, Jens Eklinder Frick, Peter Lindberg,

Mikaela Tännerus,  Josefin Westman, Arne Hirvi m fl.

 

 

 

 

Datum: 9.december

På scen: 23.00


Tuffaste, snyggaste och coolaste låtarna från guldepoken 1963-1967 framförs med energi och inlevelse av tributebandet Magic II. Nu fyller vi lokalen och släpper loss till Uppsalas bästa 60-talsband. Välkomna!

Maths Isacson, elbas

Mats-Olof Söderberg, orgel, kompgitarr, sång

Emanuel Åström, sång, munspel

Lennart Öhrn, trummor, sång

Richard Öhrn, sologitarr, sång


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Julavslutning på Katalin med Leon Falk Satchmo Tribute


Puben 22/12

Leon Falk Satchmo Tribute bjuder på en djupdykning i Louis Armstrongs musikaliska värld - en av 1900-talets absolut mest betydelsefulla musiker. Med samma klassiska Hot Five-sättning som i de legendariska studio-sessionerna på 20-talet har Leon Falk Satchmo Tribute med noggrannhet tagit sig an Louis Armstrongs musikaliska arv, och framför musiken med känsla och liv.

Leon Falk är en av landets mest framstående musiker på Dixieland- och New Orleansmusikscenen. Med en enorm passion och personlighet framträder han regelbundet som kapellmästare för bland annat Satchmo Tribute och Storstan Street Brass.

Erik Tengholm, född och uppvuxen i Uppsala, har de senaste cirka två åren etablerat sig som en flitigt anlitad trumpetare på jazzscenen i Sverige. Bland annat har han spelat med Peter Asplund/Martin Sjöstedt Dekette, Magnus Lindgren Nordic Big Band Inferno och Ulf Johansson Werre Dixieland Nouveaux. I år har han tilldelats Faschings vänners stipendium och Louis Armstrong-stipendiet.

Leon Falk, trombon/sång

Erik Tengholm, trumpet/kornett

Adam Falk, klarinett

Uno Dvärby, banjo

Sara Karkkonen, piano

Plats: Katalins pub

Tid: Två set med start kl. 20:00, fredag 22/12

Entré: Frivilligt orkesterbidrag

Välkomna!


Missa inte på Katalin

Nyheter

Nyheter från Katalin

Kontakt:

Godsmagasinet Östra Station

Roslagsgatan 1, 753 27 Uppsala

Tel: 018-14 06 80. Fax: 018-12 64 66

info@katalin.com

Öppettider:

Måndag - Torsdag från kl. 16.00

Fredag - Lördag från kl. 13.00

Facebook:

Gilla oss på Facebook.

Du får tips om evenemang och erbjudanden.


Prenumerera på Katalins nyhetsbrev och få nyheter om kommande evenemang.


Web by Phosworks Digital Industries
Hosting by Rackfish