Tisd - Tor från kl. 16.00

Fre - Lör från kl. 13.00

Sönd - Månd: stängt
Midsommarafton och Midsommardagen har vi stängt.

Lördagsjazz

Kontakt: 0703281850 eller hakanjansson1@live.se

 

27/6 Katalins Lördagsjazz med Bella Notte

Vi kommer att fortsätta med lördagsjazzen hela sommaren ute i solen på katalins terass . Med tvättade händer, friska och med rejält avstånd. Om det nu blir för trångt eller dåligt väder flyttar vi in i puben och stänger dörrarna vid 50 pers. 😉 Denna gång gästar orkestern Bella Notte som gör det omöjliga möjligt…. eller tvärt om. Ett grymt igenkännande i musikens värld.
Hans Loelv ackordeon/piano – Kjell Grundström bas – Erik Lidholm gitarr/mandolin. Stöd våra musiker på scen i Coronatider på swish 0703281850.

 

4/7 Katalins Lördagsjazz med Peter Lind & Cabaret Band

Vi kommer att fortsätta med lördagsjazzen hela sommaren ute i solen på katalins terass . Med tvättade händer, friska och med rejält avstånd. Om det nu blir för trångt eller dåligt väder flyttar vi in i puben och stänger dörrarna vid 50 pers. 😉
Denna gång gästar den pratglade Peter Lind som svänger med sin trumpet tillsammans med sitt Band. Eva Forsgren sång, Peter Lind trumpet / sång, John Högman sax/klar, Jens Lindgren trombon, Petter Carlson Welden piano, Kjell Grundström bas, Björn Sjödin trummor. Stöd våra musiker på scenen på swish 0703281850.

11/7 Katalins Lördagsjazz med Andy Fite Trio – Live/Livestream

Vi kommer att fortsätta med lördagsjazzen hela sommaren ute i solen på katalins terass . Med tvättade händer, friska och med rejält avstånd. Om det nu blir för trångt eller dåligt väder flyttar vi in i puben och stänger dörrarna vid 50 pers.

Vi kommer också att livestreama för er som är sjuka, är i riskzon eller helt enkelt rädda för att gå ut. Här får ni en chans till att känna gemenskap med en öl eller en kopp kaffe hemmavid. Sök på Facebook/trumhakan eller Kansson Communication. 😉

Denna gång gästar låtmakaren, sångaren och entertainern Andy Fite och hans gitarr i ett grymt sväng tillsammans med basisten Magnus Peterson och trummisen Håkan Jansson. Stöd våra musiker på scen i Coronatider på swish 0703281850.