Mån - Tor från kl. 16.00

Fre - Lör från kl. 13.00

Tillbaka till alla evenemang

Craicstock

Denna gång är vi inte enbart stolta att kunna presentera två kvällar men även enormt glada över att kunna välkomna två fantastiska band – Brophy’s Law (UK/DK) och Punk Mahone (SE).

Båda banden är välrenommerade inom genren och kommer båda tillföra till det perfekta receptet för en kanonkväll fylld med folkrock/punk.

SIR REG (IRL/SWE)
Den energiska Köpingsseptetten frontad av irländaren Brendan Sheehy på sång.
Med starka melodier och ösiga live-shower har SIR REG gjort sig ett namn på den keltiska punkscenen.
Sedan bandets start 2009 har de hunnit släppa fem kritikerrosade album och stå på några av både Sveriges och Europas största scener, som de delat med bl.a. The Misfits, KSMB, The Mahones och Thin Lizzy.

Det senaste albumet ”The Underdogs” tar upp kampen och den strävan som finns bland vanliga människor, att göra sig hörda och att deras ståndpunkt ska räknas, men att aldrig förlora sin grund och förmåga att njuta de enkla värdena i livet, som att bara umgås med sina vänner en lördagskväll på sitt favorithak.

Brophy’s Law (UK/DK)
Med sitt ursprung i Moulton, Northamptonshire, har Neil Brophy spelat på gator i bland annat Australien, Nya Zeeland och USA – något som givit honom en hel katalog av upplevelser och erfarenheter att skriva om i sina låtar.
Punk Mahone (SE)
Det hårt jobbande sexmannabandet från Helsingborg har sedan 2013 spridit sin egen speciella bastardblandning av folkmusik och punk runt om i Sverige och Danmark.

Kommande evenemang

Stand-up

Oslipat – Özz Nûjen

Onsdag 18 september
Stand-up

Historiepodden Live

Torsdag 19 september
Rock

Zimmermans – En kväll med Bob Dylan

Fredag 20 september
Pop

Songs Of LowRa!n & The History

Lördag 21 september
Alla events