Tisd - Tor från kl. 16.00

Fre - Lör från kl. 13.00

Sönd - Månd: stängt

Tillbaka till alla evenemang

Dom Pipkin – Piano from London & Soul from New Orleans (Jazzbaren)

Han var senast i Sverige tillbaka i oktober 2018 som en del av 300 års New Orleans firande på en utsåld Scala Stockholm, både som en solist och pianospelare med svenskt superband Lousiana Avenue. En vanlig besökare och utövare i New Orleans, har Pipkin stött på Dr John, Screamin ’Jay Hawkins, och har delade scener med pianolägenheter som Allen Toussaint. Han har spelat piano över hela världen och har många radio- och tv-skådespelar att namnge.

Pipkins solo-shows är en riktig behandling, som kombinerar historier om gammal Storyville och födelsen av jazz, James Bookers narkotikabränsade vildliv och hjärtat värmer historier om Fats Domino och Professor Longhair med ett verkligt fridfullt inspirerande piano, några av de bäst i världen vid denna tidpunkt.

James Bond-kompositören kallar Pipkin ”ett geni”, och den internationella jazzstjärnan Jamie Cullum säger ”Jag kan inte hålla ett ljus till den här killen!”. New Orleans piano entusiast och ”House” stjärnan Hugh Laurie säger ”Din musik värmer mitt hjärta”.

Sedan den senaste tiden av Louisiana pianostjärna Dr John, kommer Pipkin att betala en speciell musikalisk hyllning på natten.

Att delta i Pipkin som en speciell gäst är Pär Stenhammar – den vilda och karismatiska frontmanen i Stockholmsbaserade Louisiana Avene, som nyligen hört häpnadsväckande publik i New Orleans. En unik och speciell kväll.

https://www.facebook.com/domandtheikos

https://www.instagram.com/dompipkin/

Kommande evenemang

Punk

No Fun At All (Uppsala Rumble)

Fredag 29 maj
Pop

In Motion & The Heartbeats

Fredag 12 juni
Rock

LowRain & The History feat Peter Kihlgård

Lördag 22 augusti
Stand-up

Petrina Solange – Nu Är Jag Här

Onsdag 26 augusti
Alla events