Tillbaka till alla evenemang

Elvis Presley Birthday Party

Elvis Presley Birthday Party
Stora scenen: Kent Wennman Rockabilly Kvartett & Band
Gästartister: Afro Choir samt Kiralina Salandy (Canada)
I puben: Elvis-Karaoke

8 januari 2024 skulle Elvis Presley ha fyllt 89 år. Och givetvis firar vi med vårt traditionella Elvis Birthday Konsert på Katalin. Av praktiska skäl gör vi det dock några dagar senare, 13 januari.

Och vad faller sig mer naturligt än att än en gång bjuda in Kent Wennman och hans formidabla musiker? Ni som varit med på tidigare års Elvis Birthday Partys förstår vad vi menar. Det svänger onödigt mycket! Och det blir ju inget riktigt födelsedagskalas utan Uppsalas mest passionerade Elviskännare. Kent har i 20 års tid hyllat Elvis och är mest känd för sin mycket populära föreställning ”Elvis i Parksnäckan” men också för sina initierade radioprogram om Elvis i Sveriges Radio. På Katalin har han med sig sin extremt svängande och energiska kvartett. Och i andra avdelningen fylls kvartetten på med både piano och Hammondorgel. Räkna med tryck!

Showen kommer också att gästas av Sveriges bästa kör, Afro Choir. Det blir med andra ord trångt på scenen! Och inte nog med det. Hela vägen från Canada kommer en av landets mest färgstarka sångerskor: Kiralina Salandy. Räkna med gåshud!

Så varmt välkomna till en helkväll där vi firar världens största artist. Det blir kända och okända pärlor från Elvis hela karriär, levererade med en stor dos humor och självdistans. Och med Kiralina och Afro Choir på plats räknar vi också med extas och en dos väckelsemöte 🙂

15:00: Samling på ”Elvishotellet” med Elvisquiz och swap meet. Se mer info nedan.
18.00: Dörrarna öppnar på Katalin
19.00 Puben: Elvis-Karaoke och lite annat
20.00 Stora scenen: Showtime del 1
21.00 Puben: Elvis-karaoke
21.30 Stora scenen Showtime del 2
23.00 Puben: Elvis-Karaoke
23.30 – 01.30 After Party på ”Elvishotellet”. Se mer info nedan

Arrangör: Kulturhjältarna i samarbete med Elvis i Norden.

Elvishotellet / Elvis i Norden Samling: Vill ni i samband med evenemanget träffa andra likasinnade så har Elvis i Norden en samling på intilliggande Clarion Collection Hotell kl 15:00. Där blir det Elvis-quiz, Swap Meet och gemensam middag. Och efter showen blir det också After Party på hotellet. Kontakta elvismagasinet@elvis.ax för anmälan och mer info.

Kommande evenemang

Jazz

Amanda Ginsburg – Tur att vi kan skratta

Onsdag 24 april
Folkmusik

Engmans Kapell

Torsdag 25 april
Jazz

Claire Martin (UK) med Martin Sjöstedt Trio – jazzbaren

Torsdag 25 april
Pop

The Mersey Beatles

Fredag 26 april
Alla events