Mån - Tor från kl. 16.00

Fre - Lör från kl. 13.00

Tillbaka till alla evenemang

Elvis Presley Birthday Party – Elvis 85 år (1935-2020)

8 januari 2020 skulle Elvis Presley ha fyllt 85 år. Det måste givetvis uppmärksammas med storslagen liveshow och Elvis-disco. 

Varmt välkomna till en helkväll där vi firar världens största artist. En januaritradition med många år på nacken som i år blir extra viktig då Kungen skulle ha fyllt 85 år! På stora scenen hittar vi :

THE MAD MEN BAND har under 2019 turnerat som kompband till legendaren Owe Thörnqvist under dennes 90 års-jubileum. Nu gästar landets mest genuina 50- och 60-talshyllande band Katalin på egna ben, med fantastiskt underhållande versioner av Elvis bästa låtar. 
KENT WENNMAN ROCKABILLY KVARTETT
Det blir inget riktigt födelsedagskalas utan Uppsalas mest passionerade Elviskännare, Kent Wennman. Kent har i 18 års tid hyllat Elvis och är mest känd för sin mycket populära föreställning ”Elvis i Parksnäckan” men också för sina initierade radioprogram om Elvis i Sveriges Radio. På Katalin har han med sig sin extremt svängande och energiska kvartett. Det blir kända och okända pärlor från Elvis hela karriär.
Det blir inte bara musik på stora scenen. Innan festligheterna börjar på riktigt blir det Elvisunderhållning på pubscenen och framåt natten blir det smäktande Elvis-disco.

Kommande evenemang

Jazz

Martin Sjöstedt – Walk Tall (Jazzbaren)

Torsdag 23 januari
Pop

My Heart Is A Metronome & Arsadi

Fredag 24 januari
Soul

Soul Pack & Andreas Hellkvist Trio

Lördag 25 januari
Jazz

Cabazz

Onsdag 29 januari
Alla events