Tillbaka till alla evenemang

Entombed A.D. & Sanctrum

Entombed A.D

Efter ett intensivt turnerande, nu senast en Europaturné med flertalet slutsålda spelningar tillsammans med Aborted, är det dags för Entombed A.D. att återvända till hemmaplan för den första Sverige-turnén sedan releasen av bandets tredje album ”Bowels of Earth” (2019). Albumet har hyllats i såväl amerikansk som europeisk press som bandets starkaste släpp hittills och har nått topplaceringar i recensioner i bland andra svenska Close Up Magazine samt tyska Rock Hard Magazine och Metal Hammer.

2020 blir ännu ett intensivt år för Entombed A.D., med planerade turnéer världen över. Först ut blir dock Sverige, där sex spelningar ska avverkas och en brutal dos gammal death metal i dess ädlaste form ska presenteras.

Sanctrum
Metal/Hardcore/Thrash-bandet Sanctrum släppte sitt debutalbum In Harm´s Way 2008 och har sedan dess släppt ett album och två EP:s. Sanctrum är aktuella med den hyllade singeln Beacon In The Light.
Med ett gediget live-CV bakom sig utlovas en riktig röjarkväll! En hård och kompromisslös show utlovas med mycket headbang, fist pumps, svett och leenden. Är du redo för ditt nästa favoritband?

Kommande evenemang

Cabaret

Peter Lind and the cabaret band (Katalins Terrass)

Torsdag 18 juli
Pop

Chix n Dix (Katalins Terrass)

Fredag 19 juli
Pop

Shadows of the Past (Katalins Terass)

Lördag 20 juli

Väsen (Katalins Terrass)

Onsdag 24 juli
Alla events