Mån - Tor från kl. 16.00

Fre - Lör från kl. 13.00

Tillbaka till alla evenemang

Eva Eastwood

Som ingen annan har hon kryssat mellan 50-talsdoftande svensk rockabilly och rock´n roll så framgångsrikt att hon numera är ett namn bland 50-talshjältar som Elvis Presley, Wanda Jackson och Carl Perkins på Rockabilly Hall of Fame i USA. Med flera hundra låtar registrerade hos Stim och massor av idéer, utkast och kassetter som ständigt dyker upp i nya lådor fortsätter en av Sveriges mest produktiva artister att skriva sin egen melodi.

Våren 2017 var det biopremiär för dokumentärfilmen Eva en lyckost! Våren 2018 gick filmen på SVT och responsen har varit enastående. Filmen är ett porträtt av Eva och hennes musik, men också en berättelse om en mycket jobbig uppväxt i utsatthet. Eva är styrka personifierad. Hon berättar och visar vad man kan åstadkomma om man följer drömmen istället för strömmen. I filmen möter vi bland andra Jerry Williams, Peter Le Marc, Siv Malmqvist, Jill Jonsson, Boppers, Tomas Deutgen, Larz Kristerz, Cajsa Stina Åkerström och många fler.

Många fina brev strömmade in efter att filmen visades på TV och efterfrågan än större än någonsin. Eva turnerar året om med sitt band, totalt 5 personer.

Kommande evenemang

Jazz

Martin Sjöstedt – Walk Tall (Jazzbaren)

Torsdag 23 januari
Pop

My Heart Is A Metronome & Arsadi

Fredag 24 januari
Soul

Soul Pack & Andreas Hellkvist Trio

Lördag 25 januari
Jazz

Cabazz

Onsdag 29 januari
Alla events