Tillbaka till alla evenemang

Flower Kings

Detta evenemang kräver giltigt vaccinationsbevis samt legitimation. Visa mer information

De bevis som kontrolleras är vaccinationsbevis. Andra former av covidbevis, som testbevis och tillfrisknandebevis, omfattas inte.

För att delta på evenemang i Sverige krävs att:

  • Covidbeviset är ett vaccinationsbevis (inte testbevis eller tillfrisknandebevis)
  • Vaccinet är ett av EMA (European Medicines Agency) godkänt vaccin
  • Personen är fullvaccinerad, dvs har Dos 2/2 (1/1 om det är Janssens vaccin)
  • 14 dagar har passerats efter sista dosen (gäller ej boosterdos)
  • För dig som inte har covidpass går det bra att återlösa din biljett till detta evenemang senast 2 dagar innan aktuellt evenemang om du köpt din biljett innan 1 december. Kontakta i så fall ditt biljettombud.

I vår släpper legendariska The Flower Kings sitt 16:e album ”By Royal Decree” och ger sig åter ut på vägarna. Bandet leds som vanligt av världsgitarristen Roine Stolt som även är en av hörnstenarna i supergruppen Transatlantic och känd från sina samarbeten med Steve Hackett från Genesis och Jon Anderson från Yes. Allt startar med en kort sväng i Sverige innan festivaler i bl a Nordamerika. Efter nästa sommar väntar en fullskalig världsturné men innan dess kan man möta The Flower Kings i Sverige och allt startar den 30 mars i bandets födelsestad Uppsala på klassiska Katalin som the Flower Kings besökte senast för 14 år sedan. Den 31 mars väntar klassiska Musikens Hus i Göteborg som väntat ännu längre på ett återbesök, och därefter 1 april på anrika Södra Teatern i Stockholm. Tre exklusiva kvällar som inget fan av progressive rock vill missa. Nytt för nästa år är även att originalbasisten Michael Stolt återansluter till bandet och därmed är tre femtedelar av originaluppsättningen återförenad. Törs man gissa att en del från ”The early years” finns med i setlist, kom och få svaret…

Kommande evenemang

Jazz

Amanda Ginsburg & Andy Fite (Jazzbaren)

Torsdag 9 december
Folkmusik

Steve´n Seagull (FIN)

Torsdag 9 december
Blues

Roffe Wikström

Fredag 10 december
Blues

Bror Gunnar Jansson

Lördag 11 december
Alla events