Tillbaka till alla evenemang

Fricky

Detta evenemang kräver giltigt vaccinationsbevis samt legitimation. Visa mer information

De bevis som kontrolleras är vaccinationsbevis. Andra former av covidbevis, som testbevis och tillfrisknandebevis, omfattas inte.

För att delta på evenemang i Sverige krävs att:

  • Covidbeviset är ett vaccinationsbevis (inte testbevis eller tillfrisknandebevis)
  • Vaccinet är ett av EMA (European Medicines Agency) godkänt vaccin
  • Personen är fullvaccinerad, dvs har Dos 2/2 (1/1 om det är Janssens vaccin)
  • 14 dagar har passerats efter sista dosen (gäller ej boosterdos)
  • För dig som inte har covidpass går det bra att återlösa din biljett till detta evenemang senast 2 dagar innan aktuellt evenemang om du köpt din biljett innan 1 december. Kontakta i så fall ditt biljettombud.

Genom en sällsynt förmåga att ta med lyssnaren på en resa till hans inre, har Fricky lyckats trollbinda en bred publik och kommit att bli en av de mest inflytelserika rösterna för sin generation. Med debutalbumet ”Fricktion”i ryggen gör han sig redo för en vinterturné,som inleds den 28 januari med stopp i städer som Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro och Oslo. Nyheten släpps idag, fredagen den 8 oktober kl. 09:00.

Tidigare i år släpptes det omtalade albumet ”Fricktion”vilket bland annat beskrevs som ”en perfekt popskiva i hiphopens laboratorium” av DN (5/5). En skiva som Fricky själv beskrev började i uppförsbacke, men där han till sist landade på en plats avfullständig frihet i sittskapande.Resultatet visar en artist som reflekterar över sina erfarenheter, som vrider och vänder på sina tankar,där vi kanske för första gången fått chansen att lära känna personen bakom Fricky, Erik Friman.

Som artist, producent, låtskrivare, grafiker har han kunnat skissaupp en idé som är hans egenoch en tydlig tanke om vart han är på väg. Vilket närmast blir en omfattande vinterturné som startar den 28 januari i Karlstad och slutar den 19 mars i Malmö.

Kommande evenemang

Folkmusik

Steve´n Seagull (FIN)

Torsdag 9 december
Jazz

Amanda Ginsburg & Andy Fite (Jazzbaren)

Torsdag 9 december
Blues

Roffe Wikström

Fredag 10 december
Blues

Bror Gunnar Jansson

Lördag 11 december
Alla events