Tillbaka till alla evenemang

Henrik Nyblom

Henrik Nyblom är humorgeniet som är känd för sina galna upptåg och otroliga improvisations förmåga. Han har på väldigt kort tid gjort sig ett namn inom svensk standup. I höst byter han ut de konserthus och större arenor som han besökt på turnéer tillsammans med Magnus Betnér mot mindre, intima klubbgig. Och här kan precis allt hända.

Med sin unika stil och enorma energi har han fått publiken runtom i hela Sverige att gråta av skratt. Nyblom har synts i alla nya Släng dig i brunnen och gjort succé med sin egna föreställning OKLAR i hela Sverige! Hösten 2022 var Nyblom reporter i Parlamentet och Under våren kunde man se Henrik vara en av de stående deltagarna i tv-programmet Bäst i test på SVT och på turné med Magnus Betner. Henrik är utan tvekan en av landets absolut roligaste komiker just nu.

Support Komiker denna kväll är Torbjörn Averås Skorup.

Torbjörn Averas Skorup har en bred erfarenhet av arbete med humor. Han har varit webbredaktör för Lajkat.se och programlett Humorn i P3.

På sociala medier är Torbjörn känd för sina vardagliga iakttagelser och funderingar, men också sina många prisbelönta sketcher tillsammans med Johanna Nordström. 2018 var de nominerade till ”Årets video” på Guldtuben. Både 2018 och 2020 vann de dessutom ”Årets webbhumor” på Det svenska humorpriset.

Torbjörn agerade flygande reporter i SVTs storsatsning “Är du helt hundra?” och syns frekvent som medverkande i olika humor produktioner på TV.

Under 2023 har han varit ute på turné med “Torbjörns TV-program”

Dessa två stjärnor på scen tillsammans får ni inte missa!

Kommande evenemang

Americana

Will Stewart – Klubb Uffe (Jazzbaren)

Tisdag 26 september
Stand-up

Henrik Nyblom

Onsdag 27 september
Pop

Sissoko & Gripper på Katalin

Torsdag 28 september
Jazz

Elina Ryd (Jazzbaren)

Fredag 29 september
Alla events