Tisd - Fred från kl. 16.00

Lör från kl. 13.00

Sönd - Månd: stängt

Tillbaka till alla evenemang

In Motion & The Heartbeats

In Motion & Heartbeats! En kväll vikt för den perfekta AW:n, mittemellan skolavslutningar, sista-chansen-stressen på jobbet, och innan förberedelser inför semestern. Eller bara för att känna gunget. Lyssna, dansa, njut och fyll på energin med In Motion och Heartbeats.

In Motion är ett nystartat 10-mannaband med erfarna musiker från Uppsala, bestående av 4 komp, 3 blås, 3 sångerskor. In Motion bygger sin repertoar på låtar hämtade ur pop, soul och disco med hög igenkänningsfaktor, och riktar sig till publik som är i behov av en riktig energiboost. Publiken kommer i rörelse – bandet är In Motion.

Heartbeats bildades 1998 och var från början ett coverband som spelade rock och pop från 1960-talet och framåt. På senare tid har man även börjat spela eget material och släppte i våras två låtar på Spotify: The Light och Red Line.

Bandet har mestadels spelat på privata fester, men har på senare år börjat vända sig mer utåt, med spelningar bl a på Cousteau och uppträdande på Kulturnatten. På Katalin kommer bandet att varva egna låtar med covers.

In Motion & The Heartbeats

Kommande evenemang

Pop

Moneybrother (definitivt 100 pers)

Lördag 31 oktober
Pop

Moneybrother (definitivt 100 pers) Föreställning 2

Lördag 31 oktober
Jazz

Trinity (Jazzbaren)

Torsdag 5 november
Soul

Soul Pack (Definitivt 100 pers)

Fredag 6 november
Alla events