Tillbaka till alla evenemang

Isabella Lundgren (Jazzbaren)

Denna gudabenådade sångerska som är bland det bästa som hänt den svenska jazzscenen. Låt mig bara få säga att Isabella Lundgren har ett allvar som är unikt. Hon får liksom tiden att sakta ner bara genom att vara. Det kallas väl för utstrålning och närvaro. Och sedan sjunger hon ju fantastiskt.
Dan Backman, SVD

Hon har verkligen en fantastisk röst. Det är VÄLDIGT bra. Man måste nästan ha den erfarenheten i botten för att kunna sjunga ”så enkelt”.
Jan Gradvall, Nyhetsmorgon TV4

Isabella Lundgren är en av Sveriges absolut främsta jazzsångerskor och en artist i världsklass. Med en unik intensitet har hon förmågan att trollbinda sin publik. Hon har grammisnominerats och belönats med ett otal priser och stipendier. Senaste åren har vi sett henne sjunga både på Idrottsgalan och SVT:s Nyårskonsert, Bingolotto och i På Spåret. 2016 gjorde Isabella ett uppmärksammat Sommarprat i P1 där hon lyfte fram flera av de livsfrågor som också återspeglas och är centrala i hennes musik.

Isabella turnerar bl.a. med programmet Ljus i vintermörker tillsammans med Irma Schultz, med egna programmet Look for the Silver Lining; tidlösa, romantiska sånger från den Amerikanska Sångboken, samt med en hyllningskonsert till Judy Garland som startade i ett samarbete med Kungliga Filharmonikerna.

Kommande evenemang

Americana

Will Stewart – Klubb Uffe (Jazzbaren)

Tisdag 26 september
Stand-up

Henrik Nyblom

Onsdag 27 september
Pop

Sissoko & Gripper på Katalin

Torsdag 28 september
Jazz

Elina Ryd (Jazzbaren)

Fredag 29 september
Alla events