Tillbaka till alla evenemang

Laszlo Royale möter Rongedal

Vokalisten och skådespelaren Malena Laszlo och 12-mannabandet Laszlo Royale bjuder på exklusiv underhållning med bröderna Rongedal som gäster. Det blir en show med stor musikalisk bredd och färgstarka solister där man blandar egna arrangemang av välkända hitlåtar med klassiska showstoppers. Laszlo Royale bildades 2018 av Malena Laszlo och Uppsalamusikern Mats Engström. Efter många års samarbete i olika konstellationer beslöt de sig för att samla ett ”Dream Team” av musikanter och bygga en helt egen repertoar med influenser från 60- och 70-talet. De har gjort egna shower på Nalen och Victoriateatern i Malmö, spelat på Nobelfesten samt gett ut 4 singlar och ett vinylalbum.

Malena Laszlo är en mångsidig artist. Som skådespelare har hon både jobbat med Ingmar Bergman och spelat komedi och drama för film och TV. Hon har medverkat i en lång rad musikaler, vunnit Guldmasken och spelat Sally Bowles i Cabaret. Dessutom har hon framträtt på Nobelfesten inte mindre än tolv gånger.

Bröderna Henrik och Magnus Rongedal är flitigt anlitade som sångare i olika sammanhang. 2008 kom de på 4:e plats i melodifestivalen med sitt bidrag ”Just a Minute”. Med Laszlo Royale bjuder de på personliga versioner av bl.a. Stevie Wonder och David Bowie.

Kommande evenemang

Jazz

Magnus Lindgren (Jazzbaren)

Torsdag 20 januari
Rock

The Terminal Glasses, Rotten Mind & The Search

Fredag 21 januari
Jazz

Magnus Lindgren – Extrakonsert (Jazzbaren)

Fredag 21 januari
Pop

Shadows of the Past & Plommons

Lördag 22 januari
Alla events