Tillbaka till alla evenemang
Inställd

Laszlo Royale möter Rongedal

Konserten är flyttad till den 16 mars 2022! Köpta biljetter gäller!
Vill man återlösa sina biljetter ta kotakt med tickster!

Vokalisten och skådespelaren Malena Laszlo och 12-mannabandet Laszlo Royale bjuder på exklusiv underhållning med bröderna Rongedal som gäster. Det blir en show med stor musikalisk bredd och färgstarka solister där man blandar egna arrangemang av välkända hitlåtar med klassiska showstoppers. Laszlo Royale bildades 2018 av Malena Laszlo och Uppsalamusikern Mats Engström. Efter många års samarbete i olika konstellationer beslöt de sig för att samla ett ”Dream Team” av musikanter och bygga en helt egen repertoar med influenser från 60- och 70-talet. De har gjort egna shower på Nalen och Victoriateatern i Malmö, spelat på Nobelfesten samt gett ut 4 singlar och ett vinylalbum.

Malena Laszlo är en mångsidig artist. Som skådespelare har hon både jobbat med Ingmar Bergman och spelat komedi och drama för film och TV. Hon har medverkat i en lång rad musikaler, vunnit Guldmasken och spelat Sally Bowles i Cabaret. Dessutom har hon framträtt på Nobelfesten inte mindre än tolv gånger.

Bröderna Henrik och Magnus Rongedal är flitigt anlitade som sångare i olika sammanhang. 2008 kom de på 4:e plats i melodifestivalen med sitt bidrag ”Just a Minute”. Med Laszlo Royale bjuder de på personliga versioner av bl.a. Stevie Wonder och David Bowie.

Laszlo Royale:
Malena Laszlo – sång
Johan Alenius, Klas Toresson, Anders Sjögren – saxar, flöjter och klarinetter
Fredrik Oscarsson, Patrik Skogh – trumpet och flygelhorn
Magnus Svedberg – trombon
Johan Landqvist, Manne Skafvenstedt – keyboards
Mikael Sundin – gitarr
Anders Johnsson – bas
Axel Fagerberg – slagverk
Mats Engström – trummor och kapellmästare

Kommande evenemang

Indie

Alberta Cross

Onsdag 22 maj
Blues

Lady A – jazzbaren

Torsdag 23 maj
Stand-up

Mårten Cvetkovic

Torsdag 23 maj
Akustiskt

Andreas Hellkvist – Releasekonsert Quadrophonic Leslie Experience

Fredag 24 maj
Alla events