Tillbaka till alla evenemang
Utsåld!

Nisse Hallberg & Christoffer Nyqvist

Nisse Hallberg är en av landets allra mest uppskattade stand up-komiker. Med två Sverige-turnéer i bagaget och otaliga klubbframträdanden har han byggt upp en trogen fanskara över hela landet med sin storybaserade humorstil. Nisse vann 2015 utmärkelsen ”Årets nykomling” på Svenska stand up-galan med motiveringen, ”En diamant av naturlig rolighet.
2022 vann han priset ”årets föreställning” med showen ”Tomten Är Ensam” De senaste åren har han välförtjänt fått en stor skara beundrare. Just nu syns han i nya programmet Överlevarna på SVT. Har du inte sett Nisse live än, är det dags!

Christoffer Nyqvist Hans komik är underfundig och med hans lugna framtoning ger han publiken gång på gång käftsmällar av skratt med hans genomtänkta och smarta humor. Christoffer började med komik redan som 17-åring och ni har sedan dess sett honom på standupklubbar i hela vårt avlånga land. Han gjorde succé i TV-programmet ”Släng dig i Brunnen” där hans standup hittade hem hos den stora publiken. 2020 var han även nominerad som ”Årets nykomling” på Svenska standupgalan. Christoffers standup handlar ofta om betraktelser som tar avstamp i sig själv. Han bjuder in publiken till berättelser som får skruvade oväntade slut, och med hans smarta humor och referenser får han från den yngsta till den äldsta i publiken att vrida sig av skratt. Han har även medverkat i Skav på SVT och är nu aktuell i överlevarna på SVT. Har ni inte sett Christoffer än, är det dags.

Kommande evenemang

Cabaret

Peter Lind and the cabaret band (Katalins Terrass)

Torsdag 18 juli
Pop

Chix n Dix (Katalins Terrass)

Fredag 19 juli
Pop

Shadows of the Past (Katalins Terass)

Lördag 20 juli

Väsen (Katalins Terrass)

Onsdag 24 juli
Alla events