Tillbaka till alla evenemang
Utsåld!

Noice – Extrakonsert

Noice med grundaren, frontfiguren och låtskrivaren Peo Thyrén (bas och sång), turnerar sedan drygt femton år tillbaka intensivt över hela Sverige. I år bjuder han och bandet på ett fåtal mycket exklusiva spelningar där Charlie Grönvall, som spelar huvudrollen som bandets förste sångare, Hasse Carlsson, i kritikerrosade succén Noice Rockmusikalen, medverkar på sång och gitarr. Noice med Charlie Grönvall bjuder sin stora och entusiastiska publik på en högoktanig show där gruppens alla superhits ingår, och även den aktuella singeln ”Gustavsberg”.

Noice slog 1980 igenom över en natt efter att ha medverkat i TV-programmet Måndagsbörsen med hitlåtarna “En kväll i tunnelbanan” och “I natt e hela stan vår”. Tonåringarna sålde 100 000 ex av debutalbumet Tonårsdrömmar och kom att bli en av de största svenska rockgrupperna genom tiderna.

Noice-låten ”Dolce Vita” spelas flera gånger i Persbrandts och Filip & Fredriks succéfilm Tårtgeneralen och har gett Noice tiotusentals nya lyssnare på Spotify.

Det har under de senaste åren skrivits flera böcker om bandet. Senast släpptes boken Noice: Tonårsdrömmar av Linda Skugge. Nu är Noice högaktuella med en dokumentär på SVT med över en miljon tittare, samt rockmusikalen om bandets historia, som har setts av 14 000 personer på Cirkus i Stockholm och får nypremiär på Slagthuset i Malmö 7 oktober 2022.

Noice håller nu på att spela in sitt kommande album, med arbetsnamnet Gustavsberg, vilket är planerat att släppas under 2023. Samtidigt fortsätter bandet att turnera intensivt över hela Sverige.

Kommande evenemang

Indie

Alberta Cross

Onsdag 22 maj
Blues

Lady A – jazzbaren

Torsdag 23 maj
Stand-up

Mårten Cvetkovic

Torsdag 23 maj
Akustiskt

Andreas Hellkvist – Releasekonsert Quadrophonic Leslie Experience

Fredag 24 maj
Alla events