Mån - Tor från kl. 16.00

Fre - Lör från kl. 13.00

Tillbaka till alla evenemang

Popsala 2020

JOELIAH
Två killar med gitarrer och harmonier. Kombinera bombastiska körer, texter som dansar på väggarna in i ditt inre och en blandning mellan vanlig pop till mer mörka och spännande arrangemang. Det är essensen av Joeliah.

Arvid Olsson
Arvid Olsson började sin bana som singer & songwriter och har sedan dess uppträtt på en handfull olika scener i landet med sin musik vars sound bottnar i amerikanska förlagor, där nerv, intimitet och själfullhet hela tiden eftersträvar omedelbarhet och närvaro.
Sedan debut EP:n Pieces Don’t Fit har även bandet tillkommit och flörten med genrer som roots, folk, blues och heartland rock bygger vidare på bilden av knarriga verandor, blånande berg och vidsträckta vidder.

ARSADI
är ett popband från Uppsala som bildades genom universitetets pulserande nationsliv av de fyra dåvarande studenterna Anthony Bachtiar på sång och klaviatur, Feria Hikmet och Nils Öberg på växelvis gitarr och bas samt Pedram Effati på trummor. Med sitt fantasifulla sätt att göra pop av funk, jazz och blues samt olika popinfluenser levererar de ett alldeles unikt och medryckande sound. Senaste singelsläppet ”Surrender” är en energisk och allsångsvänlig poplåt som släpptes augusti 2019 och bandet är igång med inspelningen av ny musik som ska släppas under våren 2020. Med sin stora kärlek för att spela live omfamnar de publiken med ett stadigt groove, varm sång och skarpa gitarrsolon, och siktar nu på att ta över världen under det kommande decenniet.

Kommande evenemang

Souls of Better Men

Lördag 18 januari
Jazz

Martin Sjöstedt – Walk Tall (Jazzbaren)

Torsdag 23 januari
Pop

My Heart Is A Metronome & Arsadi

Fredag 24 januari
Soul

Soul Pack & Andreas Hellkvist Trio

Lördag 25 januari
Alla events