Tisd - Tor från kl. 16.00

Fre - Lör från kl. 13.00

Sönd - Månd: stängt

Tillbaka till alla evenemang

SKAnsen, Blood Red Oranges, Odd Pages & Per Adman

SKAnsen har underhållit sin publik med svängig SKA i olika former i 10 år! Med röjiga blåsriff, tung baktakt och enorm spelglädje ser SKAnsen till att skapa en minst sagt dansvänlig stämning. Bandet har rötterna i Uppsala, men nuvarande nio medlemmar finns utspridda över hela fyra län.

Den färgstarka powertrion Blood Red Oranges rör sig inom rock- och popspektrumet och med inslag av nostalgisk grunge. Stadiga trummor, melodisk bas, gitarrslingor som fastnar och tre unika sångröster karaktäriserar Blood Red Oranges. Live bjuder de på mycket energi, attityd, lekfullhet och ett äkta apelsindriv. Bandet har sedan de bildades i början av 2016 hunnit göra sig ett namn på Uppsalascenen och även varit ute på turnéer runt Mälardalen och Gotland. 2017 släpptes deras debut-EP. 

Odd Pages spelar alternativ rock där taktarter och genrer blandas hejdlöst. Med trestämmig sång, influenser från 60- och 70-talet och psykedeliska inslag levererar bandet ständiga överraskningar. Fullt ös möter avskalat och finstämt, där bandet med personliga texter bjuder på politik, glädje, vemod, drömmar och verklighet. Odd Pages är baserade i Uppsala och har spelat tillsammans sedan november 2013.

Per Adman levererar dynamisk, energifull och lätt retro-doftande rock med singer songwriter-influenser. Med sig har han ett riktigt tight och samspelt band – Oliver Fattig på bas och Juan Samayoa på trummor. Det utlovas säregna texter, kreativa arrangemang, en inlevelsefull baryton-stämma, melodisk gitarr, vassa basgångar och ett härligt trum-driv. Per Adman har tidigare släppt två EP-skivor och en singel är på gång med nya bandet. 

Kommande evenemang

Punk

No Fun At All (Uppsala Rumble)

Fredag 29 maj
Pop

In Motion & The Heartbeats

Fredag 12 juni
Rock

LowRain & The History feat Peter Kihlgård

Lördag 22 augusti
Stand-up

Petrina Solange – Nu Är Jag Här

Onsdag 26 augusti
Alla events