Tillbaka till alla evenemang
Inställd

The Terminal Glasses, Rotten Mind & The Search

Konserten är inställd! Alla biljetter kommer återbetalas inom kort!

Roten Mind
Hyllade, 77-punk-energiska Rotten Mind har turnerat i Europa, England, Australien och USA. 22 mars 2022 släpps nya albumet ”Unflavored” och Rotten Mind är klara för ännu en stor Europaturné! ”Här kommer det en platta som sätter fart på både kropp och själ” – Skriver Rockfarbror som ger 5/5 i betyg för nya albumet.

The Terminal Glasses
70-talsosande lightprogg i gränslandet mellan rock och pop med medlemmarna Andreas Iverhed, Jens Siilakka, Rikard Jennische och Lasse Blom från bl a Big Fish, Dimma, In Deed och Krock med en Opel.

The Search
”Det är svårt att föreställa sig Uppsalas musikscen utan The Search. Indiebandet, som leds av Razmig Tekeyan, har funnits sedan 1999 (!) i olika konstellationer med Razmig och hans låtar som den gemensamma nämnaren. Nu är de tillbaka med en ny version av bandet där Raz teamat upp med Stephen Burt (Spiral Motion), Johann Bernövall och Erik Nyberg (Light In Your Life, Skilda Världar). Bandet samlades under pandemin för att undersöka det stora landskap som är The Search diskografi (13 skivor!) – och nu är de redo att visa vad de hittat. De har även hunnit spela in ett nytt album. ”Extras” släpps på tyska Aenaos Records den 25:e februari.”

Kommande evenemang

Pop

Ako (Katalins Terrass)

Onsdag 6 juli
Jazz

Håkan Jansson (Katalins Terrass)

Torsdag 7 juli
Rock

The Virtues (Katalins Terrass)

Fredag 8 juli
Rock

The Golden Age of Rock n Roll (Katalins Terrass)

Lördag 9 juli
Alla events