Tisd - Tor från kl. 16.00

Fre - Lör från kl. 13.00

Sönd - Månd: stängt

Tillbaka till alla evenemang

Ulf J Werre – John Högman Quintet, Fathers & Sons” (Jazzbaren)

År 1964 Började John Högman och Ulf Johansson Werre att spela tillsamman. Först i ett popband gitarr och trummor och några år senare jazzmusik på saxofon och klarinett (John) samt piano och trombon (Ulf). År 2016 alltså 52 år senare bildades ett band Ulf Johansson Werre John Högman Quintet där de tillsammans med sina söner Oscar Johansson Werre trummor och Hampus Adami trombon samt Magnus Marcks bas formerade en kvintett med svängig jazzmusik med egna kompositioner samt välvalda melodier ur ”The Great American Song Book” som främsta ingrediens. Sönerna gick då båda på Kungliga Musikhögskolan i Stockholm och är i dag båda väletablerade jazzmusiker på den svenska jazzscenen. 

Jan Allan är en av vårt lands främsta och mest uppskattade jazzmusiker alla kategorier. Att tala om en levande legend är ingen överdrift.  Jans lysriska varma trumpetsound har hörts på tusentals inspelningar och i dag är han 85 år ung med samma inlevelsefulla lekfulla attityd till musiken som har varit hans kännemärke sedan 50-talet. 

Det kommer att bli en kväll med levande jazzmusik framförd av musiker som sätter harmoni, melodi, och rytmisk lekfullhet i främsta rummet

Kommande evenemang

Stand-up

SEMST

Onsdag 1 april
Akustiskt

Good Harvest & Crying Day Care Choir

Fredag 3 april
Pop

ABBORN – GENERATION ABBA – GREATEST HITS

Lördag 4 april
Americana

Baskery (Jazzbaren)

Lördag 4 april
Alla events