Tillbaka till alla evenemang

kvar!

Vasas Flora & Fauna

Support: Filipsson Gamba Rangstad (19:00)

Vasas Flora och Fauna
Vasas flora och fauna har ända sedan debutalbumet 2015 tillhört de allra mest säregna musikaliska företeelserna du kan finna. En trio med hög integritet, men med minst lika nära till totalt avväpnande nakenhet. Kombinationen av knivskarpa samhälls-betraktelser och vardagsnära igenkänning har gett bandet en lyssnarskara som ständigt återkommer till dess oeuvre – oavsett om det är på ett utsålt Kulturhuset i Stockholm eller ett trädgårdscafé i Österbotten. Albumen – ”Släkt med Lotta Svärd”, ”Veneziansk afton” och ”Möte med skogsgardisterna” – kan ses som moderna klassiker sprungna i en svensk-finsk kontext. Lika älskade av kritikerna som av gemene lyssnare.

Filipsson Gamba Rangstad
Genom självbetitlade debutalbumet tas lyssnaren med på en resa genom tid och rum. Varje ton ett penseldrag av melankoli, varje melodi en strävan och förväntan om det okända, och varje arrangemang en progression genom ljudlandskapets skiftande alternativa terräng, utformat av förhoppningar om det som komma skall.
Bandet är kontrakterade till säregna och välrenommerade etiketten ST4T, där de ansluter till labeln tillsammans med artistkollegorna 1900 och Ossler.

Kommande evenemang

Pop

Emma-Lee Andersson & Glashus – Jazzbaren

Torsdag 18 april
Visa

Lisa Ekdahl – VEM VET Vintage Tour

Torsdag 18 april
Blues

Jonatan Stenson – jazzbaren

Fredag 19 april

Walter Trout – Klubb Uffe

Lördag 20 april
Alla events